Roomburg clubhuis

Aanmelden voor PIMS 44 Hollandse GlorieLadies & gentlemen, we are open for business :-) :-)
Schrijf je nu in voor PIMS 44


Zie onderaan deze pagina voor het aanmeldformulier.
Om je alvast voor te bereiden op welke moves er gemaakt moeten worden om de inschrijving te realiseren, zie hieronder:
· Teamnaam
· Aantal teamleden (maximaal 30 teamleden!)
· Aantal vega's (incl. volledige naam van deze personen)
· Promo, Prutser of Patser Poule
(Ook als het aantal 0 is dit invullen a.u.b.!!)
 
Aanmelden kan alleen via het aanmeldformulier. Zodra de aanmelding verwerkt is zal deze zichtbaar worden onder het kopje ´Ingeschreven teams". Tevens zal hier het referentienummer (teamnummer) van het team te vinden zijn.
 

De inschrijfkosten van PIMS 44, bedragen EUR 60,- per deelnemer. Dit bedrag dient overgemaakt te worden op rekeningnummer: NL49 RABO 0118 6844 93 t.n.v. L.H.C. Roomburg inz PIMS ovv het referentienummer (teamnummer).

 
Inschrijving sluit op 5 april 2020 om 23:59:59 uur!  Het inschrijfgeld voor minimaal 13 deelnemers moet voor 6 april (08:00:00) bij ons binnen zijn. Dit is van belang om mee te doen met de loting, mocht dit nodig zijn. De uitslag van deze (eventuele) loting zal uiterlijk 20 april bekend worden gemaakt.
 
Het totaalbedrag van alle deelnemers moet op 10 mei 2020 overgemaakt zijn. Teamleden aan- of afmelden is na deze datum niet meer mogelijk. Teveel betaald inschrijfgeld zullen wij ook niet automatisch retourneren.


Wijzigingen t.b.v. je team kunnen enkel per e-mail (pimscommissie@gmail.com) gemeld worden, vermeld hierbij;
- Het referentienummer (teamnummer)
- De teamnaam
- Bij wijziging van aantal deelnemers, het oude en nieuwe aantal vermelden

Het kan even duren voordat je aanpassing is verwerkt.
 
 
Wij hebben er weer veel zin in en zien de inschrijvingen graag verschijnen!
 
Groetjes de PIMSCIE

Nieuws

10-03-2020: Blijf op de hoogte

Volg ons ook op Instagram en Facebook.
Like en je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

18-03-2019: Wij zoeken jou!

Bij ons kriebelt het al een tijdje...gesprekken met leveranciers lopen, artiesten worden benaderd... we zijn op volle gang! Maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. 
Daarom deze OPROEP: De PIMS-commissie zoekt versterking. Heb jij zin om ruim 800 mensen een onvergetelijk toernooi te bezorgen? Wil je zo'n spektakel ook wel eens achter de schermen meemaken? Meld je dan bij ons aan via pimscommissie@gmail.com of spreek iemand van de commissie gewoon eens aan.

08-05-2016: Betaal je bier bij de bar dit jaar ook met je teampas!

Ook dit jaar kun je weer een teampas krijgen. Nu kun je niet alleen je munten & meters halen met de teampas, maar ook gewoon je drankjes aan de bar.

Loop dus niet het hele toernooi rond te zeulen met meters & munten, maar betaal gewoon met je teampas. Sta dus ook niet in de rij bij de muntenbalie, maar stort je teaminleg direct op je pas via IDEAL en haal met deze pas gelijk je bier aan de bar. Uiteraard zijn munten&meters ook gewoon verkrijgbaar, o.a. voor de koffiekar buiten.

Alle team-contactpersonen hebben vanochtend een mail ontvangen over de teampas.

14-04-2016: PIMS…zo wordt het een feest voor iedereen!


We zijn het er (bijna) allemaal over eens; PIMS is een jaarlijks terugkerend feest dat zijn weerga niet kent. Velen van ons kijken na PIMS alweer reikhalzend uit naar het volgende jaar en de voorpret op deze jubileumeditie is natuurlijk ook al lang aan de gang.

Ook voor ons als organisatie is het elk jaar weer een feest om PIMS te mogen organiseren en wij doen dit dan ook vol overgave. We mogen er trots op zijn dat we al 40 jaar PIMS zonder echt grote incidenten zijn doorgekomen.

We begonnen dit nieuwsbericht met het woordje ‘bijna’ tussen haakjes. Dat is niet voor niets. Voor ons als deelnemers en velen daaromheen is PIMS een feest, maar voor sommige buurtbewoners is het een jaarlijks terugkerend drama. Wij proberen elk jaar weer om zoveel mogelijk rekening met hen te houden, maar hiervoor zijn we met name afhankelijk van jullie deelnemers. Soms vergeten mensen dat waarschijnlijk even. Graag willen we jullie nogmaals op het hart drukken om bij het verlaten van het PIMS terrein rekening te houden met de buurtbewoners en met name hun eigendommen en (nacht)rust.

We zijn allemaal volwassen en we weten dat het dus niet normaal is om in iemand zijn/haar tuin te plassen. Er staan meer dan voldoende pisbakken en die staan daar niet voor niets. Zodra je weg gaat, doe dit graag snel en kalm en zet je feest zoveel mogelijk thuis of in de kroeg voort. Het helpt zeker als we elkaar daar bij vertrek op attenderen. PIMS is van ons allemaal, laten we dat vooral zo houden en neem je verantwoordelijkheid.

Graag willen we nog even refereren aan een incident van afgelopen jaar. Wij zullen als commissie absoluut niet meer tolereren dat PIMS deelnemers elkaar besmeuren met verf, lak, of wat voor troep dan ook. Ook hier geldt weer dat we allen weten dat dit niet bij normaal gedrag thuis hoort, ook niet als je teveel hebt gedronken. Hou je teamgenoten een beetje in de gaten en laat het een feest zijn en blijven voor iedereen. We houden niet van klikken, maar mocht je vervelend gedrag signaleren kom dit dan melden bij de commissie en ga zeker niet zelf actie ondernemen. Dit jaar zullen wij daar scherper op toezien en gepaste maatregelen nemen.

We sluiten natuurlijk positief af. We gaan er weer een geweldig PIMS van maken met z’n allen. Wij kijken er naar uit in ieder geval!

Tot PIMS!

De PIMScie.